Кадър ФБСлави Трифонов няма да е депутат в следващия парламент. Той

...
Кадър ФБСлави Трифонов няма да е депутат в следващия парламент. Той
Коментари Харесай

Слави Трифонов се отказва да е депутат

Кадър ФБ

Слави Трифонов няма да е народен представител в идващия парламент. 

Той няма да присъства в листите на партията на идните парламентарни избори, заяви той във Facebook.

Трифонов също по този начин загатна, че един ден може да носи отговорност от друга позиция:

" Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, само че за това… като му пристигна времето ".

Ето какво написа Трифонов: 

" Състоянието „ отговорност “ е непознато на българския политически живот. Да си виновен е доста значимо в персонален проект, а когато отговаряш и за други хора е сакрално значимо.

В този ред на мисли, представете си какво е да си политик. Трябва да си най-отговорният човек на света. Е, в България не е по този начин, нали? Последните събития го потвърждават изключително ясно. Аз пребивавам по този начин. Говоря тогава, когато има какво да кажа, върша това, което считам, че е морално и вярно, и се стремя да нося отговорностите си почтено.

И това, че аз и моите сътрудници създадохме партия „ ИТН “ изобщо не трансформира това, дори в противен случай. Всъщност ние направихме платформа, на която желаеме да се качат експерти, виновни хора, които имат желанието и смелостта да вършат, каквото би трябвало.

Аз няма да се кандидатирам за идващия Парламент, тъй като моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което вършат.

Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, само че за това… като му пристигна времето.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР